Könyvelőirodánkról

Könyvelőirodánk létrehozásával célunk a családi-, kis- és középvállalkozások segítése teljeskörű és megfizethető számviteli szolgáltatásokkal. Legtöbben azért hoznak létre saját vállalkozást, mert azzal szeretnének foglalkozni, amit szeretnek. Ezzel mi is így vagyunk, szeretjük a munkánkat és fontos számunka, hogy a számviteli szolgáltatások – melyek minősége meghatározó egy vállalkozás sikerében – ne legyenek drágák és elérhetetlenek a kis- és középvállalkozások számára.

Büszkék vagyunk a munkánkra, tisztességgel és megbízhatóan végezzük el a ránk bízott feladatokat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a velünk kialakított kapcsolat a bizalmon alapul, ezért kiemelten fontos számunkra a diszkréció.

Hiszünk a személyre szabott és az egyéni igényekhez leginkább illeszkedő szolgáltatások nyújtásában. Javaslatokat teszünk, áttekinthető jelentéseket készítünk, és mindig lesz időnk megválaszolni kérdéseit. Célunk a hosszútávú munkakapcsolat kialakítása és segíteni abban, hogy vállalkozása sikeres legyen.
 

 

Megtalálni a megfelelő könyvelőt nem csak a képzettség meglétéről szól, számunkra legalább annyira fontos az összhang, az együttgondolkodás ügyfeleinkkel.

Több mint 20 év szakmai tapasztalat áll mögöttünk és folyamatosan képezzük magunkat. Jól informáltak vagyunk, lépést tartunk a folyamatosan változó adójogszabályokkal és bevallási kötelezettségekkel. Velünk biztos lehet abban, hogy vállalkozása megfelel a számviteli előírásoknak.

Ne kényszerüljön kompromisszumokra csak azért, hogy könyvelője a közelben legyen. Tőlünk Budapesten és vonzáskörzetében díjmentesen kérhet bárhova találkozót. Számunkra nem jelent problémát, hogy az Ön személyes közreműködését igénylő feladatokat cége telephelyén végezzük el.
 

Könyvelőirodánk
kiemelt ajánlatai

TIPP Próbálja ki szolgáltatásainkat 1 hónapig ingyen – kötelezettségek nélkül Döntése előtt győződjön meg róla személyesen, hogy az Ön igényeihez kialakított szolgáltatásaink, tapasztalatunk és nem utolsó sorban kedvező díjszabásunk a legjobb választás vállalkozása számára
 
 • 8.000 Ft/hónap összegtől
  EVA és KATA hatálya alá tartozó gazdasági társaságok könyvelése, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 10.000 Ft/hónap speciális ajánlatunk
  Kis számlaforgalmú, induló, ÁFA hatálya alá tartozó gazdasági társaságok könyvelése, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 12.000 Ft/hónap összegtől
  ÁFA hatálya alá tartozó társaságok könyvelése negyedéves bevallási kötelezettséggel, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 18.000 Ft/hónap összegtől
  ÁFA hatálya alá tartozó társaságok könyvelése havi bevallási kötelezettséggel, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 1.500 – 2.000 Ft/hónap
  egy személy teljeskörű bérszámfejtése létszámtól függően

A feltüntetett árak nettó árak, a könyvelési díjak tartalmazzák 1 fő bérszámfejtését. További információért kérjük, keresse munkatársunkat a (20) 386-8225 telefonszámon.
 
 
 

Ügyfeleink rólunk

Vállalkozásunk indulása óta megbízható partnerünk az Alternatív Könyvelőiroda. Szakértelmük, rugalmassságuk és ügyfélközpontúságuk évek óta segítik vállalkozásunkat.
(Tóth István, DL Consulting)
 

Irodáink

Budapest, VII. ker., Hársfa u. 21.
(Blaha Lujza térnél)
Budapest, IX. ker., Haller u. 11-13.
(Boráros tértől pár percre)
Budapest, II. ker., Fő u. 68.
(Batthyány tértől pár percre)
 

Elérhetőségeink

Iroda  +36 (1) 707-9980
Mobil  +36 (20) 386-8225
Fax  +36 (1) 799-3847
 
  (c) 2013 Alternatív Könyvelőiroda. Tilos az oldal szövegének és grafika elemeinek bárminemű felhasználása