Kedvezményeink

A kis- és középvállalkozások elsődleges céljai között – pozíciójuk stabilizálása és a bevételek növelése mellett – a kiadások minimalizálása szerepel. Csapatunk odaadó munkával és az alábbi ajánlatokkal kíván hozzájárulni ügyfeleink ezen törekvéséhez.

 1  Csökkentse kiadásait
Frissen alapított vállalkozásához keres könyvelőt? Esetleg nem elégedett jelenlegi könyvelőjével? Egy hónap könyvelési díját átvállaljuk Öntől, ha most bíz meg bennünket cége könyvelésével.

 2  Névkártya vagy cégkártya
Honlapunkon számtalan információt megoszthatunk az érdeklődőkkel, de ha személyes találkozóra kerül sor, akkor elengedhetetlen egy igényesen kidolgozott név- vagy cégkártya. Legyen az ügyfelünk és mi díjmentesen elkészítjük Önnek bemutatkozó kártyáját.

 

 

 3  Webes jelenlét és e-mail
Az internet szerepe az elmúlt években fokozatosan erősödött, míg mára az első számú információszerzési, tájékozódási forrássá vált az üzleti életben. Egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne képviseltesse magát a világhálón. Ebben kívánunk segítségükre lenni ügyfeleinknek azáltal, hogy ingyenes domain regisztrációt és tárhelyet biztosítunk céges bemutatkozó oldaluknak.

 4  Legyen a partnerünk
Ajánlja szolgáltatásainkat ismerőseinek és mi 1-3 havi könyvelési díjat átvállalunk Öntől, ha ajánlásának köszönhetően bővül ügyfélkörünk.


 

Könyvelőirodánk
kiemelt ajánlatai

TIPP Próbálja ki szolgáltatásainkat 1 hónapig ingyen – kötelezettségek nélkül Döntése előtt győződjön meg róla személyesen, hogy az Ön igényeihez kialakított szolgáltatásaink, tapasztalatunk és nem utolsó sorban kedvező díjszabásunk a legjobb választás vállalkozása számára
 
 • 8.000 Ft/hónap összegtől
  EVA és KATA hatálya alá tartozó gazdasági társaságok könyvelése, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 10.000 Ft/hónap speciális ajánlatunk
  Kis számlaforgalmú, induló, ÁFA hatálya alá tartozó gazdasági társaságok könyvelése, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 12.000 Ft/hónap összegtől
  ÁFA hatálya alá tartozó társaságok könyvelése negyedéves bevallási kötelezettséggel, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 18.000 Ft/hónap összegtől
  ÁFA hatálya alá tartozó társaságok könyvelése havi bevallási kötelezettséggel, a díj tartalmazza 1 fő bérszámfejtését
 • 1.500 – 2.000 Ft/hónap
  egy személy teljeskörű bérszámfejtése létszámtól függően

A feltüntetett árak nettó árak, a könyvelési díjak tartalmazzák 1 fő bérszámfejtését. További információért kérjük, keresse munkatársunkat a (20) 386-8225 telefonszámon.
 
 
 

Ügyfeleink rólunk

Vállalkozásunk indulása óta megbízható partnerünk az Alternatív Könyvelőiroda. Szakértelmük, rugalmassságuk és ügyfélközpontúságuk évek óta segítik vállalkozásunkat.
(Tóth István, DL Consulting)
 

Irodáink

Budapest, VII. ker., Hársfa u. 21.
(Blaha Lujza térnél)
Budapest, IX. ker., Haller u. 11-13.
(Boráros tértől pár percre)
Budapest, II. ker., Fő u. 68.
(Batthyány tértől pár percre)
 

Elérhetőségeink

Iroda  +36 (1) 707-9980
Mobil  +36 (20) 386-8225
Fax  +36 (1) 799-3847
 
  (c) 2013 Alternatív Könyvelőiroda. Tilos az oldal szövegének és grafika elemeinek bárminemű felhasználása